AURICULOTERAPIA – TE SCAPA DE FUMAT IN 15 MINUTE

9 din 10 Persoane Renunta la Fumat prin Aceasta Metoda!

 • RAPIDA
  Procedura dureaza doar 15 minute.
 • NEDUREROASA
  Nu provoacă nici un fel de discomfort si este complet nedureroasa.
 • FARA REACTII ADVERSE
  Această metodă nu are nici un efect secundar putand fi urmata de către oricine, indiferent de vârsta sau de starea de sănătate pe care o are.
 • ACCESIBILA
  Probabil 10% din cat ai cheltui pe tigari pe parcusul unui an. Contravaloarea a 4 tigari zilnice: 1200 ron.

 • FOLOSITA IN TOATA LUMEA
  Auriculoterapia este una dintre cele mai eficiente si raspandite terapii anti-fumat din lume. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, tehnica poate să depisteze peste 200 de boli.
 • EFICIENTA CONTRA DEPENDENTELOR
  Auriculoterapia este sigura si neinvaziva, avand la baza acupunctura, insa, spre deosebire de aceasta, auriculoterapia are efect instantaneu.
 • EFECT INSTANTANEU
  Auriculoterapia este sigura si neinvaziva, avand la baza acupunctura, insa, spre deosebire de aceasta, auriculoterapia are efect instantaneu.

Programeaza-te Acum la Telefon 0784.799.999 Sau fa o Programare Online!

DE LA FUMATOR LA NEFUMATOR, PRIN AURICULOTERAPIE!

Auriculoterapia este o ramura a medicinei complementare brevetata de catre medicul Paul Nogier, la inceputul anilor ’50, in Franta, care se foloseste de pavilionul auricular prin actiuni fizice precum intepatura, presiune, curent electric, camp magnetic, radiatie luminoasa pentru a diagnostica si trata anumite boli sau dependente. Auriculoterapia consideră că întregul corp este reprezentat, în mod simetric, pe pavilioanele urechilor şi că toate organele şi ţesuturile corespund unui punct al urechii. Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche.

Auriculoterapia poate ajuta in cazul reumatismului, sciaticii, durerilor de spate, migrenelor sau nevralgiei, a menstruatiei dureroase sau a zonei zoster. De asemenea poate rezolva tulburări funcţionale respiratorii (astm, tuse cronică, sinuzită cronică, bronşită etc), digestive (colite, tulburări de tranzit etc), tulburări sexuale, sindrom premenstrual, alergii (rinite alergice, eczemă, urticarie etc), stres, angoase, anxietate sau insomnie.

Auriculoterapia este una dintre cele mai eficiente si raspandite terapii anti-fumat din lume. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, tehnica poate să depisteze peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice.

Auriculoterapia este folosita pentru renuntarea la fumat de peste 20 de ani in Europa si SUA.

Scapa de Fumat in 4 Pasi Simpli

1. Incepem printr-o intalnire cu psihologul nostru

2. Iti Aratam exact Cum Functioneaza Auriculoterapia

3. Facem o sedinta de Auriculoterapie de 15 minute

4. Felicitari! Esti NEfumator! Este atat de usor!

Auriculoterapia este o terapie izvorata din acupunctura complet sigura si neinvaziva ce ofera rezultate imediate si permanente pentru renuntarea la fumat si nu numai.

Auriculoterapia este o tehnica precisa si eficienta de lupta cu dependentele. Cele mai utilizate dependente si probleme eliminate sunt:

Fumatul, alcoolul si dependenta de substante
- Obezitate si tulburari de alimentatie
- Insomnie
- Disconfort de anxietate si tulburari conexe
- Patologii dureroase ale aparatului muscular scheletic atat in faza acuta, cat si cronica
- Reechilibrarea neuro-vegetativa
- Alergii

In 83-85% din cazurile de pacienti din intreaga lume, auriculoterapia a inregistrat o ameliorare a simptomatologiei pentru care s-a efectuat tratamentul.

Auriculoterapia este sigura si neinvaziva care are ca baza acupunctura, insa spre deosebire de acupunctura care isi face efectul in timp mai indelungat, auriculoterapia are efect instantaneu.

Scapa si TU de Tigari Rapid si Usor! Programeaza-te la Telefon 0784.799.999 Sau fa o Programare Online!

CLINICA DE AURICULOTERAPIE STOP SMOKING ROMANIA

Te Asteptam cu Drag sa Te Ajutam sa Scapi de Tigari

 • APARAT ULTRA MODERN
  Stop Smoking Romania este singura clinica de auriculoterapie din tara care trateaza dependentele cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume.
 • PESTE 200 DE PACIENTI VINDECATI
  Am reusit sa vindecam peste 200 de pacienti de diverse dependente prin terapii auriculare. Echipa noastra este alaturi de pacienti atat in timpul si inainte de efectuarea terapiei, cat si in perioada de dupa terapie.
 • 90% RATA DE SUCCES
  In majoritatea cazurilor (peste 90%) este nevoie doar de o singură ședință pentru ca o persoană să renunțe definitiv la fumat! Clinica ofera la nevoie 3 sedinte fiecarui pacient.

SCAPA DE FUMAT INTR-O SINGURA SEDINTA!

Inaugurata in 2016, Clinica de auriculoterapie Stop-smoking Romania, singura clinica de auriculoterapie din tara care trateaza dependentele cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume, are peste 200 de pacienti vindecati de diverse dependente prin terapii auriculare. Echipa Stop-smoking Romania formata doar din auriculoterapueti acreditati este alaturi de pacienti atat in timpul si inainte de efectuarea terapiei, cat si in perioada de dupa terapie cand in multe dintre cazuri se instaleaza sevrajul.

Aparatul de auriculoterapie folosit la clinica de auriculoterapie Stop-Smoking Romania este conceptul special pentru renunțarea la fumat, dar si pentru combaterea celor mai comune dintre dependente:

aparatul creează un program de tratament personalizat: – impulsurile electrice sunt reglate în funcție de particularitățile pacientului: vârsta, numărul de țigări fumate pe zi, de cât timp fumeaza, capacitatea pulmonarǎ
secvenţa de tratament a punctelor reflexe este specializatǎ pentru renunțarea la fumat: sunt 43 de puncte care trebuie tratate în ordinea exactǎ (indicatǎ de aparat): 20 de puncte pentru fiecare ureche și 3 puncte la nivelul nasului;
folosește impulsuri electrice de intensitate redusǎ pentru un tratament neinvaziv, nedureros, complet sigur și eficient de la prima ședințǎ;
tratamentul durează între 12 minute si 15 minute, iar rezultatele sunt imediate: pacientul nu mai simte nevoia de a fuma de îndată ce a finalizat prima ședințǎ!
În majoritatea cazurilor (peste 90%) este nevoie doar de o singurǎ ședințǎ pentru ca o persoanǎ să renunțe definitiv la fumat! Clinica ofera la nevoie 3 sedinte fiecarui pacient.

Impulsurile electrice stimulează anumite puncte reflexe aflate la nivelul urechii externe prin care:

1. Se eliminǎ complet nevoia de a fuma (dependenţa de nicotinǎ);
2. Se eliminǎ apariția sevrajului nicotinic care este cauza numărul 1 pentru care oamenii nu reușesc să renunțe definitiv la fumat prin alte metode.

Si TU Poti scapa de Fumat Rapid. Programeaza-te la Telefon 0784.799.999 Sau fa o Programare Online!

Stop Smoking Romania

Apeleaza cu Incredere la Clinica Stop Smoking si Vino sa Scapi de Tigari Definitiv!

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Strada Serban Petrescu nr 6, etaj 1, Sector 1, Bucuresti.
Telefon: 0784.799.999

 • Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
 • Sambata-Duminica: Închis

Stop-Smoking CLUJ

Str. Emile Zola nr. 1, etaj 1, ap. 23, interfon 24C, Cluj
Telefon: 0784.799.999

 • Luni-Vineri: 09:00 - 17:00
 • Sambata-Duminica: Închis