ECHIPA STOP SMOKING ROMANIA

Profesionisti in Renuntarea la Fumat!

About us

George Taranu practica auriculoterapia in Romania cu eficienta, talent, pasiune si convingere din anul 2014.

A descoperit aceasta ramura a medicinei alternative in Italia unde a aflat pe pielea sa ca auriculoterapia te scapa de fumat.

Era fumator de multi ani, ajunsese la 3 pachete de tigari pe zi, iar dupa o singura sedinta de auriculoterapie de 15 minute, intr-o clinica din Italia, a plecat nefumator, fara sa mai simta vreodata nevoia sa fumeze.

Acesta a fost punctul determinant in care George Taranu a facut o reconversie profesionala si a hotarat sa studieze auriculoterapia pentru a o putea aplica in Romania si pentru a ajuta cat mai multi oameni sa se elibereze de dependente.

A studiat auriculoterapie cu specializare anti-smoking la Bergamo, a urmat un curs in Elvetia pentru a folosi tehnologia adecvata necesara practicarii auriculoterapiei, a cumparat cel mai performant aparat de auriculoterapie aparut pe piata din Italia pentru a-l aduce in Romania, si-a luat atestatele de auriculoterapuet si in tara, iar in 2014 a inceput sa scrie cu convingere povestea Stop-smoking in Romania.

De cand si-a schimbat profesia si le-a fost alaturi prin terapii, dar si suport psihologic, celor peste 1100 de persoane care i-au calcat pragul pentru a le ajuta sa scape de diverse dependente precum fumat, alcool, probleme cu greutatea, zahar, insomnie, stres, anxietate, George Taranu si-a descoperit pasiunea pentru a fi de folos celor din jur.

Cele mai mari satisfactii le are cand primeste mesaje de multumire sau vizite la cabinet in care fostii pacienti, unii dintre ei cu cate 100 de tigari pe zi fumate odinioara, isi sarbatoresc alaturi de el si echipa lui, eliberarea.

Programeaza-te chiar Acum Online!

SPECIALISTI LA DISPOZITIA TA

Oameni Dedicati iti sunt Alaturi in Renuntarea la Fumat

George Țăranu

Auriculoterapeut, Președinte Fondator

Dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să scape de dependențe, fumat, alcool sau zahar m-a determinat să deschid un centru de auriculoterapie și în Cluj.

Ioan Popa

Auriculoterapeut

Sunt aici pentru a va dărui cu toată dragostea - tehnica auriculoterapiei pentru ca voi, oameni buni sa trăiți în armonie și pace, o viață frumoasă și sănătoasă, fără să vă ajutați de consumul de nicotina prin fumat, alcool în exces sau alte substanțe care s-au dovedit nocive si incompatibile cu viata. Aștept cu drag sa ne cunoaștem!

Mădălina Roșu

Psiholog

Viața însăși ne invită să ne inițiem în mai multe moduri, să avem curaj să descoperim cine suntem acum dincolo de povestea veche despre noi. Ideea principală a consilierii psihologice este de transformare a comportamentelor dependente în surse noi de cunoaștere și putere. Alături de mine vei împărtași această nouă ta călătorie dincolo de trăsăturile limitate ale îndoielii, îngrijorării și fricii de schimbare a comportamentului dependent.

Diana Viziteu

Social Media Specialist & Content Writer

Aventura mea în marketing online a început în urma cu 8 ani, neștiind ce mă așteaptă și ce presupune o astfel de activitate. Dar, cu fiecare curs parcurs sau carte citita, mi-am dat seama ca sunt pasionata de mediul digital și asta vreau sa fac mai departe. Mă inspiră oamenii cu care interacționez, poveștile lor, tot ceea ce citesc si vacanțele. Cred că dacă ești persuasiv, pui suflet în ceea ce faci, ai atitudinea potrivită și o doză mare de creativitate, poți crea o imagine corectă în online. Experienţa de până acum m-a învăţat că unul dintre cele mai importante lucruri care contează este echipa. Abia când scopul echipei este îndeplinit, se vede importanța fiecărui membru.

Ana-Maria Marin

Nutritionist

"Perfecțiunea este atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci atunci când nu mai este nimic de înlăturat"- Antoine de Saint-Exupery.
Misiunea mea este de a-i îndruma pe ceilalți să devină independenți, să conștientizeze că se pot ajuta singuri și că îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor să ducă un stil de viață sănătos.
Îmi place să văd cum oamenii își descoperă resursele interioare nelimitate, calități, credințe, valori și vise pe care le pot transforma în realitate!

Felicia Drăghici

Recepție

Sentimentul de a ajuta oamenii sa se dezvolte, sa treaca peste anumite situatii dificile din viata lor a fost mereu prezent pe parcursul anilor de studiu. Întotdeauna am considerat ca una dintre cele mai importante valori este perseverența și dorința de progresa, de a deveni un om mai bun. Fiecare dintre noi este un om puternic, iar oamenii puternici își recunosc slăbiciunile, dar oare ar trebui sa vă gândiți singuri la asta sau puteți face asta împreună cu noi? O mână de ajutor este întotdeauna bine venita.

Facebook Stop Smoking Romania

Stop-Smoking BUCURESTI

Bulevardul Dacia, nr 53, et 3, ap 4, Bucuresti
Telefon: 0784.799.999

Vezi date contact

PROGRAM
Luni - Vineri 10:00 - 19:00
Sambata 10:00 - 13:00

Stop-Smoking CONSTANTA

Stop-Smoking CLUJ