Indiferent de câte ori ai încercat să renunți la fumat și nu ai reușit, nu te da bătut!

Vino la Stop-smoking Romania să încerci cea mai eficientă metodă anti-fumat, iar noi îți oferim pentru o persoană dragă, un VOUCHER în valoare de 200 lei!


Indiferent de câte ori ai încercat să renunți la fumat și nu ai reușit, nu te da bătut! Te înțelegem perfect și vrem să îți facem o promisiune!


Azi TE LAȘI DE FUMAT cu o metodă eficientă, non-invazivă cu efect instant!

 

Dragă prietene,

Dacă ești fumător, acesta este cel mai important mesaj pe care îl vei citi vreodată! Azi ești pe cale să descoperi metoda pe care am adus-o recent în România.

Această procedură durează mai puțin de o oră, nu are efecte secundare și poate fi folosită indiferent de vârstă sau starea de sănătate. Este o metodă în care am mare încredere și pentru care ofer o garanție scrisă!

Ce părere ai despre o soluție …

Fără pastille

Fără pastille

Fără plasturi

Fără plasturi

Fără gumă de mestecat

Fără gumă de mestecat

Fără țigări electronice

Fără țigări electronice

Fără CD-uri motivaționale

Fără CD-uri motivaționale

Fără psihoterapie pe termen lung

Fără psihoterapie pe termen lung

Scenariul de mai jos îți sună familiar?

 

Ești un fumător de mai bine de 10 ani care “sudeaza” țigară după țigară? Ai încercat de nenumarare ori să te lași dar, mereu ai parte de același ciclu vicios al eșecului?

De fiecare dată când încerci să te lași de fumat, crezi că ai găsit o rezolvare. Ești entuziasmat, simți că de data asta chiar este ultima țigară din viața ta, dar ceva se întâmplă și ajungi din nou în situația în care ești dependent.

După tot entuziasmul, efortul și BANII cheltuiți, ajungi în aceeași stare ca întotdeauna și îți pierzi și ultima picătură de SPERANȚĂ. Până la urmă, renunți la orice idee sau efort de a încerca să te lași de fumat!

Treci și TU prin sindromul “fumătorul ignorant”?

 

Dacă ești un fumător “în negare” privind gradul tău de dependență față de fumat și crezi că doar câteva țigări pe zi nu îți vor face rău, mai gândește-te o dată! A ignora această problemă poate fi o greșeală fatală!

Această problemă cu fumatul te poate ucide!

 

În fiecare an, în lume sunt peste 100 milioane de decese ce au legătură cu fumatul. Dacă și tu ești ca majoritatea oamenilor, sunt sigur că acest număr te va șoca.

Pe cei mai mulți dintre noi ne șochează. Dar am și alte statistici, poate chiar mai îngrijorătoare despre fumat:

Fumatul ucide 6 persoane în fiecare minut, iar un fumător din patru moare de o maladie legată de tutun;

Fumatul provoacă mai multe tipuri de cancer, printre care: cancer pulmonar, cancerul cavității bucale, cancer tracheal, cancer hepatic, cancerul sistemului urinar, cancer pancreatic, cancer cervical, etc;

Statistic, cancerul reprezintă, atât în lume, cât şi în ţara noastră, a doua cauză de deces după bolile cardio-vasculare.

Riscul de cancer la fumătorii activi dovediţi biochimic a fost de 8 ori mai mare faţă de nefumători şi este la fel de mare la bărbaţi ca şi la femei;

Speranța de viață a fumătorilor este cu mai mult de 10 ani mai mică, comparativ cu cea a nefumătorilor.

Fumătorii au de două ori mai multe șanse să aibă un atac de cord decât nefumătorii.

 

Dacă ești o persoană ce “sudează țigările” sau chiar un fumător ocazional, calitatea vieții tale va suferi dramatic.

Atunci când vine vorba de a depăși adicțiile, o parte dintre persoane intră în modul de “negare” și afirmă cu tărie că nu au o problemă și nu au nevoie de nimic.

De fapt, primul pas în a depăși orice provocare este să conștientizezi că tu îți dorești această schimbare.

Eu cred că, în interiorul tău chiar îți dorești să te lași de fumat. Ai ales deja schimbarea. Ești conștient de efectele nocive ale acestuia și simți că ai nevoie de un mic ajutor ca să scapi definitiv de acestă dependență.

Auriculoterapia – soluția prin care 1100 de români au renunțat la fumat

Auriculoterapia este o ramură a medicinei alternative, derivate din acupunctura chineză și brevetată de către medicul Paul Nogier, la începutul anilor ’50, în Franța.

El a demonstrat că urechea este, de fapt, o micro-hartă a întregului corp, care îi reprezintă toate părțile. Astfel, fiecare zonă poate fi evaluată și tratată cu ajutorul urechii externe.

Teoria lui Nogier a fost verificată în numeroase studii de cercetare și astăzi, atât sistemele chineze cât și cele europene, își bazează știința auriculoterapiei pe activitatea lui Nogier. 

Cine sunt eu?

Sunt George Țăranu, auriculoterapeut și specialist în combaterea adicțiilor prin medicina alternative.

Am vrut să mă las pentru prima dată de fumat în urmă cu 4 ani. Atunci am aflat că mama mea, fumătoare de 15 ani, s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni.

Eram devastat. Simțeam că pământul îmi fuge de sub picioare. Am știut întotdeauna că fumatul provoacă cancer, dar cumva parcă refuzam să cred acest lucru.

După acest șoc, am fost mai motivat ca oricând să renunț la acest viciu. Am încercat mai multe metode, dar fără niciun rezultat.
La puțin timp după ce renunțam, ajungeam în același punct. Eram stresat și irascibil. Gândul meu se ducea mereu la nevoia de a fuma.

Mai târziu, am aflat de pe un forum că există în Italia o procedura de renunțare la fumat prin auriculoterapie și am vrut să încerc și asta, ca o ultimă variantă. Fiind vorbitor de limba italiană, am făcut o programare și am plecat spre Roma.

A durat doar 15 minute! Din secunda următoare nu am mai pus țigară în gură. Trei săptămâni mai târziu devenisem oficial nefumator.

Am reusit!

Am simțit că mi s-a luat o greutate de pe umeri. Au urmat prietenii mei, 3 din 4 au renunțat la fumat.

Văzând că metoda funcționează, am făcut un efort substanțial pentru a aduce acest aparat în România. Voiam ca toți fumătorii să afle despre această metodă și să se lase de fumat. Așa a apărut STOP SMOKING ROMÂNIA.

Promisiunea noastră că te lași de fumat după doar o ședință de auriculoterapie

Aparatul de auriculoterapie folosit la Stop-Smoking România este conceptul special pentru renunțarea la fumat, dar și pentru combaterea celor mai comune dintre dependențe, cum ar fi: dependența de substanțe, dependența de alcool, dependenta de zahar - obezitate, dar si alte afectiuni, precum: reumatismul, migrenele, durerile menstruale, zona zoster, disconfort de anxietate, etc.

Clinica de auriculoterapie Stop Smoking România

 

Stop-Smoking România este singura clinică de auriculoterapie din țară care tratează dependențele cu ajutorul celui mai performant aparat de acest fel din lume.

Am reușit să vindecăm peste 1100 de pacienți de diverse dependențe prin auriculoterapie.

Tu ai ales să renunți la fumat și noi îți susținem procesul de schimbare. Suntem o echipă! Vei fi supravegheat post procedură telefonic.

Apoi, ne reîntâlnim după 21 de zile pentru a-ți înmâna DIPLOMA DE NEFUMĂTOR. 

Mărturisesc că cele mai mari satisfacții le am când sunt vizitat de foștii pacienți și sărbătorim împreună victoria! Suntem mai puternici decât o dependență!

În majoritatea cazurilor este nevoie doar de o singură ședință de auriculoterapie pentru ca o persoană să renunțe definitiv la fumat! Clinica noastră oferă la nevoie 3 ședințe fiecărui pacient.

Cum funcționează această metodă

Aparatul creează un program de tratament personalizat. Impulsurile electrice sunt reglate în funcție de particularitățile pacientului: vârstă, numărul de țigări fumate pe zi, de cât timp fumează, capacitatea pulmonară;

Secvenţa de tratament a punctelor reflexe este specializată pentru renunțarea la fumat: sunt 43 de puncte care trebuie tratate în ordinea exactă (indicată de aparat), 20 de puncte pentru fiecare ureche și 3 puncte la nivelul nasului;

Folosește impulsuri electrice de intensitate redusă pentru un tratament non-invaziv, nedureros, complet sigur și eficient încă de la prima ședință;

Tratamentul durează între 12 minute și 15 minute, iar rezultatele sunt imediate.

Pacientul nu mai simte nevoia de a fuma de îndată ce a finalizat prima ședință.

Impulsurile electrice stimulează anumite puncte reflexe aflate la nivelul urechii externe prin care:

Se elimină complet nevoia de a fuma (dependenţa de nicotină);

Se elimină apariția sevrajului nicotinic care este cauza numărul 1 pentru care oamenii nu reușesc să renunțe definitiv la fumat prin alte metode.

Scapă de fumat în 5 pași simpli

Începem printr-o întâlnire cu psihologul nostru

Îți arătăm exact cum funcționează auriculoterapia

Facem o ședință de auriculoterapie de 15 minute

Ne auzim începând cu a doua zi pentru a te ghida și urmări progresul

Felicitări! Ești NEfumător! Este atât de ușor!

Tratamentul prin Auriculoterapie este pentru tine dacă …

Ai între 18 și 70 de ani (pacienții cu vârsta mai mică de 18 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore);

Nu suferi de boli cardiace acute;

Nu porți un pacemaker cardiac (aparat de stimulare cardiacă);

Nu ești însărcinată;

Îți dorești cu adevărat să renunți la această adicție.

De ce este pentru tine?

Metoda este rapidă. Tratamentul durează între 12 minute și 15 minute;

Este complet nedureroasă și nu provoacă niciun fel de disconfort;

Fără reacții adverse. Această metodă nu are niciun efect secundar, putând fi urmată de către oricine, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate pe care o are;

Folosită în toată lumea. Auriculoterapia este una dintre cele mai eficiente și răspândite terapii anti-fumat din lume; 

Reacția pacientului este imediată. La mai puțin de 15 minute, cotația endorfinelor fiind la același nivel ca al oricărui consumator de nicotină și gudron, pacientul nu mai simte nevoia fizică de a fuma.

Ce pierzi când fumezi? Te-ai întrebat vreodată?

Contactul cu tine. Iti mai amintesti de tine cand nu fumai?

Contactul cu familia și cei dragi. Fie că vrei să recunoști sau nu, fumatul te izolează de restul familiei;

Contactul cu corpul tău. Studiile demonstrează câte efecte negative are fumatul asupra sănătății tale.

De ce e important să iei decizia acum!

Dacă nu renunți la fumat, în fiecare zi pierzi în medie 5 ore de viață (conform statisticilor internaționale). Asta înseamnă mai puțin timp petrecut alături de cei dragi.

IATA O PARTE DINTRE PACIENȚII NOȘTRI CARE S-AU LĂSAT DE FUMAT CU AURICULOTERAPIA!

SATISFACȚIE GARANTATĂ!

 

Aceasta este GARANȚIA mea de refacere a procedurii, fără risc, fără stres, în 21 de zile, fără a plăti ceva în plus. Sunt absolut convins de faptul că această metodă va avea un impact greu de închipuit acum în viaţa ta.

Vei reuși, în sfârșit, să renunți la dependența de fumat! Într-atât de convins încât pentru a fi absolut sigur că MERITĂ să te programezi acum pentru o ședință, îţi garantez SATISFACŢIA prin faptul că vei primi absolut gratuit o ședință completă de tratament, gratuit, dacă nu reușești să renunți la fumat.

Mai mult, în caz de urgenţă, oricând, în termen de 21 de zile, vom relua tratamentul în regim de prioritate, chiar și sâmbăta, dacă după prima ședință vei mai simți (accidental) nevoia de a fuma!

Uite ce zic despre noi pacientii care au încercat auriculoterapia

La început nu credeam în această procedură, dar iată că au trecut 30 de zile de când eu nu mai fumez.Acest lucru mi-a schimbat viața.Mulțumesc întregii echipe Stop Smoking și domnului George Țăranu.

Claudia

Am fost fumator 20 de ani. In ultima perioada fumam aproape 3 pachete de tigari pe zi. N-am crezut niciodata ca ma voi putea lasa de tigari. Nu mai simt nevoia de tigari si de a fuma. Este un lucru extraordinar pe care l-am facut. Aceasta clinica m-a ajutat foarte mult. Recomand cu incredere tuturor celor care vor sa se lase de fumat.

Marius

Cât costă?

 

Este posibil să crezi că nu îți poți permite acest preț sau că este prea mult. Totuși aș vrea să te gândești la următorul calcul:

Dacă fumezi un pachet de țigări pe zi, timp de 5 ani de zile costul este estimat la aproximativ 31.000 Lei, echivalentul a 6500 Euro.

În 15 ani costul ajunge la aproape 20.000 euro.

Gândește-te un moment ce ai putea face cu această sumă! Câte vacanțe ai putea avea alături de cei dragi? Sau poate o mașină nouă? Sau plata studiilor la universități renumite pentru copiii tăi!

Dacă ești fumător și cunoști pe cineva drag care nu se poate lăsa de fumat am decis să introduc o promoție specială:

  1. Primul pas este să te decizi că vrei să te lași de fumat și îți faci programare;
  2. Vii la noi la cabinet și încerci auriculoterapia - cea mai eficientă metodă anti-fumat; 
  3. După procedură noi îți oferim un Voucher În Valoare de 200 Lei pe care să-l faci cadou unei persoane care vrea să se lase de fumat!

Acum este momentul să schimbi ceva în viața ta dar să influențezi și viata unei persoane dragi!

Completează formularul de mai jos și în cel mai scurt timp vom lua legatura cu tine!

Va rugam Bifati acordul de prelucrare a datelor:

Stop-Smoking BUCURESTI

Adresa: Bulevardul Dacia, nr 53, et 3, ap 4, Bucuresti

Telefon: 0784.799.999

Mail: contact@stop-smoking.ro

 

Stop-Smoking CLUJ

Adresa: Str. Emile Zola, nr. 1, etaj 1, ap. 23, interfon 24C

Telefon0784.799.999

Mailcontact@stop-smoking.ro

 

CONTACT

  • dummy Despot Voda 21, Bucuresti

  • dummy 0700.000.000

  • dummy contact@desy.ro

Newsletter

Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

Search